BUDJETTIHIIREN

VISIO

Suomalaisista maailman rahavoivin kansa

0 maksuhäiriömerkintää. 0 rahaan liittyvää huolta. 

ARVOT

Vapaus

Vapaus päättää omasta elämästään ja unelmistaan. Tehdä asioita omalla tavallaan ja niiden kanssa joiden kanssa haluaa. Yrittäjänä pääsen vapaasti toteuttamaan omia unelmiani

Oletko sinä tällä hetkellä siellä missä haluaisit olla? Teetkö töitä omien unelmiesi eteen vai työskenteletkö jonkun toisen unelman eteen, sivuuttaen näin omasi? En sano, että yrittäjyys olisi todellakaan ainoa keino tavoitella omia unelmiaan! Mutta toivon, että tämä herättää sinut pohtimaan, onko juuri nykyinen työsi tai elämäntilanteesi se, mitä oikeasti haluat? Jos on, niin hienoa! Olet silloin unelma-ammatissasi tai ainakin matkalla sinne!

Vapaus on siis elämäntapa, jossa voin tehdä itsellesi merkityksellisiä asioita, eikä minun tarvitse juosta ulkoisten ärsykkeiden perässä.

Hyvinvointi

Tässä merkityksessään hyvinvointi muodostuu minulle Budjettihiirenä neljästä kokonaisuudesta: fyysisestä, henkisestä, psyykkisestä ja rahavoinnista.

 

Fyysinen hyvinvointi tarkoittaa, että pidän huolta fyysisestä kunnostani riittävän ja monipuolisen liikunnan, levon ja monipuolisen ravinnon avulla. 

Henkinen hyvinvointi on itsetuntoa, miten tunnen, mistä ajatukseni tulevat. Positiiviset ajatukset ruokkivat positiivisia tekoja ja positiiviset teot puolestaan heijastuvat elämänilooni. Näen ympärillä paljon mahdollisuuksia ja haluan auttaa myös muita näkemään ne.

Psyykkinen hyvinvointi merkitsee, että pystyn tekemään asioita, saan asioita aikaseksi ja koen onnellisuuden tunnetta. Muistan olla kiitollinen, vaikka haastaviakin tilanteita tulee vastaan.

Rahavointi merkitsee, että vaikka elämässä moni asia aiheuttaisi stressiä, raha ei ole yksi niistä. Raha ei ole, eikä se saa olla päätavoite, vaan sen mahdollistama vapaus valita ja tehdä merkityksellisiä asioita on!