pexels-julian-jagtenberg-103123.jpg

Budjettihiiren budjettiriihi

Sinulle, joka haluat päästää irti rahan aiheuttamasta stressistä. Sinulle, joka haluat saavuttaa taloudelliset unelmasi!

Voit testata sopiiko Budjettihiiren Budjettiriihi valmennukseni sinulle. Olen koonnut alla olevaan  listaan vain ne aiheet, joissa tiedän 100% varmuudella osaavani auttaa sinua.

 

Voit tämän jälkeen katsoa mikä alla olevista valmennuspaketeistani olisi sinulle sopivin. Autan myös mielelläni oikean valmennuspaketin valitsemisessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaipaatko apua näiden asioiden parissa?

SIJOITTAMINEN JA SEN ALOITTAMINEN

TALOUDELLISEN PUSKURIN LUOMINEN YLLÄTTÄVIEVIÄ MENOJA VARTEN

YKSITYISHENKILÖN VEROTUS JA VEROSUUNNITTELU

OMAN OSAAMISEN KAUPALLISTAMINEN, ANSAITSE LISÄTULOJA HARRASTUKSELLASI

ENSIASUNNON OSTAMINEN

HUONOJEN VELKOJEN NOPEAMPI TAKAISINMAKSU

YRITTÄJÄN JA YRITYKSEN TALOUS

Tunnetko jonkun, joka painii laatikossa mainittujen asioiden kanssa? Voit ostaa hänelle lahjaksi lahjakortin valmennukseen!

Fastline, 1 kerta

KENELLE

Sopii erityisesti sinulle, joka teet asioita kunhan tiedät miten ne tehdään. Osaat itse määritellä itsellesi sopivat jatkotoimenpiteet ja miten seuraat kehittymistäsi haasteesi parissa.

SISÄLTÖ

Tämä valmennus on todellinen tehoisku, jossa ylimääräiset jutustelut ja tarinat jätetään väliin. Luvassa on pelkkää tiukkaa asiaa.

Ratkomme sinun ongelmasi ja pääset eteenpäin haasteestasi. Jatkotoimenpiteet riippuvat pitkälti oma-aloitteisuudestasi, mutta annan sinulle eväitä pärjätä ja ratkoa haasteitasi.

Valmennuskerta kestää 1 tunnin.

HINTA

157€ sis.alv. 24%

Valmennus toteutetaan ensisijaisesti etänä Teamsin välityksellä. Mahdollisuus myös kasvotusten Turussa ja Turun lähialueilla. Matkakulut lisätään hintaan.

Fastline valmennuksen jälkeen on mahdollista siirtyä pidempi aikaisiin valmennuksiini ja maksaa vain valmennuspakettieni välinen erotus. Lue lisää tästä.

3 viikon valmennus

KENELLE

Sopii sinulle joka tunnistat haasteesi, mutta et ole varma missä järjestyksessä niitä lähtisit purkamaan. Kaipaat tukea asioiden toteuttamiseen käytännössä. Parasta onkin kun näet, miten joku asia tehdään askel kerrallaan.

 

Valmennus soveltuu esimerkiksi sijoittamisen aloittamiseen, jos sinulla ei ole mitään kokemusta sijoittamisesta.

SISÄLTÖ

Tämä valmennus pitää sisällään 3 valmennuskertaa, yksi kerta/ viikko toteutettuna. Yksi kerta kestää 1 tunnin.

 

Tarkoituksena syventyä yhdellä valmennuskerralla aina yhteen aiheeseen. Tämän jälkeen saat konkreettisen tehtävän ensi tapaamista varten. Käymme tehtävän läpi seuraavalla kerralla. Luomme yhdessä sinulle jatkosunnitelman, jota seuraamalla pääset helposti eteenpäin. 

HINTA

327€ sis.alv. 24%

Mahdollista maksaa 1-2 erässä.

Yhden valmennuskerran hinta vain 109€.

Valmennus toteutetaan ensisijaisesti etänä Teamsin välityksellä. Mahdollisuus myös kasvotusten Turussa ja Turun lähialueilla. Matkakulut lisätään hintaan.

Mahdollisuus siirtyä 2kk valmennukseen ja maksaa vain valmennuspakettien välinen erotus. Lue lisää tästä.

2kk mentorointi

KENELLE

Sinulle joka oikeasti haluat oppia miten asiat tapahtuvat pelkän ratkaisun sijaan. Sinua kiinnostavat asioiden taustalla olevat yhteydet toisiinsa ja niiden avulla hahmotat kokonaisuuksia.

 

Sinulla on halua ja kiinnostusta panostaa omaan osaamiseesi ja näet tämän ennen kaikkea koulutusjaksona sekä ammatillisen osaamisen kehittämiskokonaisuutena. Voit hyödyntää näitä oppeja työelämässäsi.

SISÄLTÖ

Tämä valmennus pitää sisällään 8 valmennuskertaa, yksi kerta/viikko tahdilla toteutettuna. Yksi kerta kestää 1 tunnin. 

 

Tarkoituksena syventyä yhdellä valmennuskerralla yhteen pulmistasi, jonka jälkeen saat konkreettisen tehtävän. Tämän tehtävän käymme läpi seuraavalla kerralla. Luomme yhdessä sinulle jatkosunnitelman, jota seuraamalla pääset helposti eteenpäin. 

HINTA

696€ sis. alv. 24%

Mahdollista maksaa 1-4 erässä. 

Yhden valmennuskerran hinta vain 87€.

Valmennus toteutetaan ensisijaisesti etänä Teamsin välityksellä. Mahdollisuus myös kasvotusten Turussa ja Turun lähialueilla. Matkakulut lisätään hintaan.

 

Haluatko elää merkityksellistä elämää, jossa sinulla on aikaa tehdä itsellesi tärkeitä asioita? Mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita?

Juoksetko tällä hetkellä palkan perässä, mutta itse työ ei motivoi? Siinä tapauksessa työpaikan vaihto tai lisätulojen hankkiminen omasta harrastuksestasi voisi auttaa.

Suunnitteletko ensiasunnon ostoa, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle? Entä mitä kaikkea oston yhteydessä tulisi ottaa huomioon? 

Joudutko kieltäytymään ystäviesi kanssa suunnitelluista aktiviteeteista, koska sinulla ei ole rahaa?


Jos jokin yllä olevista kolahti, voi Budjettihiiren Budjettiriihi olla apu ongelmiisi.Unelmat saavutetaan tekemällä niin vähän kuin tarpeellista, ei tekemällä niin paljon kuin mahdollista.

Valmennuksessani keskitymme nimenomaan tekemään pieniä asioita, emmekä muuta koko elämääsi kerralla.

Valmennukseni auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikeat stepit unelmiesi saavuttamiseen ja haasteidesi ratkomiseen somen ja netin ilmaisen infoähkyn seasta.   


Täältä voit lukea minun tyytyväisten asiakkaideni palautetta valmennuksistani. 


HUOM! Budjettihiiri ei tarjoa sijoitusneuvontaa tai muitakaan luvanvaraisia palveluita!

Entä jos haluaisin siirtyä pidempiaikaiseen valmennukseen?

Se onnistuu helposti! Ilmoita vain minulle, niin sovitaan seuraavista valmennuskerroista. Siirtyessäsi pidempiin valmennuksiin, maksat ainoastaan valmennuspakettien välisen erotuksen. 

Esimerkiksi:

Faslinesta --> 3 viikon valmennukseen jää maksettavaa enää 170€ (pitäen sisällään 2 valmennuskertaa)

Fastlinesta --> 2kk valmennukseen jää maksettavaa enää 539€ (pitäen sisällään 7 valmennuskertaa)

3vk valmennuksesta --> 2kk valmennukseen jää maksettavaa enää 369€ (pitäen sisällään 5 valmennuskertaa)

 

Miten pääsen alkuun?

Helpoiten homma lähtee liikkeelle, kun kirjotat tähän viestikenttään mahdollisimman tarkkaan sun haasteen omassa taloudessasi ja raha-asioissa, niin pystyn suoraan sanomaan osaanko auttaa sinua sen kanssa. Jos en osaa, lupaan kertoa jonkun tahon joka osaa. En halua rahastaa sinua turhaan, jos en pysty auttamaan sinua.

Valmentajanasi unelmien saavuttamiseen erikoistunut talousvalmentaja

Minulla, talousvalmentaja Henri Hujalalla, on yli 10-vuoden jatkuvan opiskelun tuoma kokemus oman talouden hallinnasta, sijoittamisesta, säästämisestä ja unelmien jahtaamisesta oman näköisen elämän avulla. Tälläkin hetkellä elän unelmaelämääni yrittäjänä ihmisiä auttaen. Kannustan jokaista löytämään sen oman juttunsa!

Olen osana Suomen Pankin ja oikeusministeriön toimijaverkostoa, jonka visiona on saada Suomesta maailman talousosaavin kansa vuoteen 2030 mennessä.

En puhu talousjargonia tai jos puhun, lupaan avata sen sinulle rautalankaesimerkein! Saat valmennuksessani paljon käytännönläheisiä esimerkkejä ja vinkkejä, miten voit lähteä parantamaan omaa talouden lukutaitoasi.

Täällä koko henkilökohtainen tarinani yrittäjäksi!

Somesta minut löytää Instagramin puolelta @budjettihiiri -tililtä

Huju2 (13 of 52).jpg

Jos et ole tyytyväinen valmennukseeni, saat kaikki rahasi takaisin!

Takuun edellytyksenä on vain reilu ja rehti avoimuus! Kerro kritiikkisi ja huono kokemuksesi suoraan ilman kiertelyä ja selittelyä. Kirjallisesti palautelomakkeeni kautta, jolloin voin julkaista palautteesi nimesi kera muiden palautetta antaneiden joukossa.

Asiakkaideni suusta

“Kerroit todella laajasti ja selkokielisesti säästämisestä ja sijoittamisesta. Varsinkin tällaiselle kuka ei tiedä vielä hirveän paljon näistä, mutta kiinnostus on kova, voin todella lämpimästi suositella Henrin valmennusta.”

Kalle

 
Hujee (8 of 10).jpg

Valmennus- ja keikkakyselyt tänne!

Pyrin vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin henkilökohtaisesti parin päivän sisällä.

arrow&v

Kiitos yhteydenotostasi! Palaan sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä