henkilökohtainen talousvalmennus

Sinulle, joka haluat nauttia elämästäsi enemmän, päästää irti rahan aiheuttamasta stressistä, ja ennen kaikkea sinulle, joka haluat saavuttaa taloudelliset unelmasi.

Couples Kayak

Oli huolesi omassa taloudessasi mikä tahansa autan sinua ratkomaan ne yli 10-vuoden kokemuksella. Talousvalmennuksessani keskitytään sinun unelmiesi saavuttamiseen haasteita ratkomalla ja luomalla positiivisia tapoja tulevaisuuteen. 

Henkilökohtainen talousvalmennukseni sopii sinulle, jos tunnistat omassa taloudessasi jonkin alla olevista kohdista tai useamman niistä:

 • Minulla ei ole rahaa yllättäviä menoja varten

 • En pysty elämään haluamani kaltaista elämää, koska raha rajoittaa sitä

 • En usko tulevan eläkkeeni olevan riittävä, joten haluaisin varautua siihen itse

 • Haluan aloittaa sijoittamisen, mutta en ole varma miten se tapahtuu

 • Haluaisin sijoittaa, mutta en jaksa seurata mitä markkinoilla tapahtuu koko ajan

 • Haluan saada enemmän rahaa säästöön mitä tällä hetkellä

 • Haluaisin oppia suunnittelemaan rahankäyttöäni, budjetoimaan

 • Haluan päästä nopeammin eroon veloistani, etenkin huonoista veloista

 • En oikein ymmärrä verotusta ja kaipaisin vinkkejä siihen, miten voisin hyödyntää verosuunnittelua paremmin

 • Haluaisin ansaita enemmän ja kenties luoda useampia tulonlähteitä talouteeni

 • Haluaisin hyödyntää osaamistani ja saada siitä lisätuloja

 • Tavoittelen taloudellista vapautta, mutta kaipaisin sparrausta aiheen ympärille

Mikäli kaipaat yksittäiseen tarpeeseen ratkaisua, on yhden kerran valmennus suositeltava. Tällaisia esimerkkejä sinulla voisi olla esim. sijoittamisen aloittaminen, budjetoinnin opettelu tai velan maksun nopeuttaminen.

Jos puolestaan haluaisit muokata kulutuskäyttäytymistäsi niin, että rahaa jäisi enemmän säästöön, suosittelen kolmen viikon valmennusta. Näin luomme sinulle kestävän pohjan, jolta sinun on helpompi jatkaa uudella valitsemallasi tiellä. Kolmen viikon valmennus pitää sisällään 3 tapaamiskertaa (kasvotusten tai etänä), yksi kerta kestää 1 tunnin.

Mikäli et ole varma kannattaisiko sinun valita yhden vai kolmen kerran valmennus, niin ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivasta valmennuskokonaisuudesta. Päätös on sen jälkeen helpompi tehdä.

 

Minun tavoitteena on tehdä itsestäni turha sinulle. Haluan, että saat apua juuri sinun tarpeeseesi. Minulle on tärkeää, että ongelma ratkaistaan, ei keinolla millä hyvänsä, vaan keinolla, joka kestää. Tämän vuoksi ideaalein tilanne on, että et tarvitsisi minua enää valmennukseni jälkeen. Toki unelmiesi tavoittelu voi tuoda, ja varmasti tuokin, uusia haasteita eteen myös jatkossa, joten olen silloinkin vain yhteydenoton päässä ratkomassa niitä kanssasi. 

Täältä voit lukea palautetta valmennuksistani!

Hinnasto

Valmennus etänä tai kasvotusten Turussa

 

 • Yksilövalmennus, 1 kerta, 127€

 • Yksilövalmennus, 3 viikkoa 307€

1 kerta kestää tunnin. Turun ulkopuolelle suuntautuviin valmennuksiin lisätään matkakustannukset. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Maksu tapahtuu laskulla, jonka voin lähettää haluamaasi sähköpostiin.

Mietitkö hinta-laatusuhdetta?

Jos yhden valmennuskerran jälkeen opit esim. sijoittamaan ja aloitat sen 15€/kk, voi sinulla olla 20 vuoden päästä yli 7500€ potti kasassa (laskettu 7% vuosituotolla). Ihan mukava summa tienattu yhdestä valmennuksesta. Täällä vielä tyytyväisten asiakkaideni palautetta.

Valmentaja

Valmentajana toimii unelmien saavuttamiseen erikoistunut talousvalmentaja Henri Hujala.

puh. 0440313149

budjettihiiri@gmail.com

Missä valmennan?

Toimin pääosin Turun ja Etelä-Suomen alueella, mutta lähden mieluusti myös kiertelemään ympäri Suomea tärkeän asian vuoksi! :) Etänä valmennukset hoituvat myös näppärästi Teamsin välityksellä.

HUOM!

Budjettihiiri ei tarjoa sijoitusneuvontaa tai muitakaan luvanvaraisia sijoituspalveluita!

Takuu

Jos et ole 100% tyytyväinen valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin!

*Avautuu uuteen välilehteen

valmentajanasi unelmien saavuttamiseen erikoistunut talousvalmentaja

Minulla, talousvalmentaja Henri Hujalalla, on yli 10-vuoden jatkuvan opiskelun tuoma kokemus oman talouden hallinnasta, sijoittamisesta, säästämisestä ja unelmien jahtaamisesta oman näköisen elämän avulla. Tälläkin hetkellä elän unelmaelämääni yrittäjänä ihmisiä auttaen. Kannustan jokaista löytämään sen oman juttunsa!

Olen osana Suomen Pankin ja oikeusministeriön toimijaverkostoa, jonka visiona on saada Suomesta maailman talousosaavin kansa vuoteen 2030 mennessä.

En puhu talousjargonia tai jos puhun, lupaan avata sen sinulle rautalankaesimerkein! Saat valmennuksessani paljon käytännönläheisiä esimerkkejä ja vinkkejä, miten voit lähteä parantamaan omaa talouden lukutaitoasi.

Täällä koko henkilökohtainen tarinani yrittäjäksi!

Somesta minut löytää Instagramin puolelta @budjettihiiri -tililtä

Huju2 (13 of 52).jpg

Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin!

Takuun edellytyksenä on vain reilu ja rehti avoimuus! Kerro kritiikkisi ja huono kokemuksesi suoraan ilman kiertelyä ja selittelyä, kirjallisesti, jolloin voin julkaista palautteesi nimesi kera muiden palautetta antaneiden joukossa.

 

Asiakkaideni suusta

“Kerroit todella laajasti ja selkokielisesti säästämisestä ja sijoittamisesta. Varsinkin tällaiselle kuka ei tiedä vielä hirveän paljon näistä, mutta kiinnostus on kova, voin todella lämpimästi suositella Henrin valmennusta.”

Kalle