Huju2 (7 of 52).jpg

Palvelut

ja hinnasto

Huju2 (13 of 52).jpg

Suomesta maailman talousosaavin kansa vuoteen 2030 mennessä. Tähän Suomen Pankin ja oikeusministeriön visioon päästäksemme, on peruskoulujen talousopetukseen satsattava. Koulutuksessa käydään läpi nuoren omaa rahapolkua ja sitä miten pienilläkin ajatustason muutoksilla saa merkittäviä tuloksia aikaan. Luennon aikana ette kuule vaikeaa talousjargonia!

Huju2 (14 of 52).jpg

Mennäkö töihin opintojen ohella, nostaako opintolaina tai muuttaisiko kimppakämppään? Aloitteleva opiskelija joutuu tekemään opintojen alussa ja ennen niitä isoja valintoja oman talouden kannalta, jotka vaikuttavat vähintään vuosia siitä eteenpäin. Jotta nuori voisi tehdä järkeviä valintoja ja samalla nauttia opiskelijaelämästä, tarvitsee hän näkökulmia näiden päätösten tueksi.

6.7.2021 3.JPG

Tuleeko työpaikallesi aamuisin väsynyt ja stressaantunut zombi, jonka tarkoituksena olisi palvella asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla? Stressi raha-asioista heijastuu monelle elämän osa-alueelle, kuten töihin.

Jos haluat työntekijöistäsi enemmän tehoa irti, panosta heidän hyvinvointiinsa, kokonaisvaltaisesti. Taloudellinen hyvinvointi on yksi osa-alue, joka tulee ottaa huomioon hyvinvoinnista puhuttaessa.

6.7.2021 2.JPG

Onko sulla tiedossa juhlat, messu, seminaari tai jokin muu tapahtuma mihin kaipaisit puhujaa? Kenties etsiskelet tuttua ja turvallista, puhujapömpelin takana viihtyvää ja monotonisesti puhuvaa esiintyjää. Siinä tapauksessa en osaa auttaa sua, valitettavasti.

Mutta jos kaipaat puhujaa, joka inspiroi, motivoi ja puhuu niin, että yleisösi muistaa tapahtumasi aina, niin siinä tapauksessa mä tiedän kuka voi auttaa sua! 

Huju2 (6 of 52).jpg

Kaipaatko apua esim. säästämiseen, miten siitä saisi tehtyä helppoa ja koukuttavaa? Onko verosuunnittelu hankalaa, etkä tiedä miten voisit saada jopa satoja euroja säästöön pelkällä verosuunnittelulla? Tai kenties pohdit sijoittamisen aloittamista, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle. 

Oli huolesi mikä tahansa oman taloutesi kannalta voin auttaa sinua. Käydään maksutta tilannettasi läpi ja katsotaan sopiva kokonaisuus sinulle! :)