Puhujakeikat

Kun kaipaat motivoivaa ja innostavaa puhujaa, on valintasi helppo!

Speaker in front of a Crowd


Mä viihdyn ihmisten edessä ja kuuleman perusteella ihmiset myös tykkää kuunnella mua, ainakin joskus! Täällä muutamia fiiliksiä, mun esiintymisestä. 

Jos sulla on tiedossa juhlat, messut tai muu tapahtuma, mihin kaipaisit harmaantunutta ja nopeesti unohduksiin jäävää puhujaa, ni sit mä en osaa auttaa sua. Mut jos sä haluut sellasen puhujan, kuka saa herätettyä yleisön ja vielä enemmän, ravisteltua heitä, niin sitten mä tiiän, että mä osaan auttaa sua. 

Sä haluisit sun tapahtumaan puhujan, joka puhuis jotain seuraavien aihepiirien ympäriltä:
-unelmien saavuttaminen
-taloudelliset unelmat
-yrittäjyys 
-oman näköinen elämä
-nuoret ja raha

Uudet näkökulmat ja halu lähteä toteuttamaan omia unelmia on sun yleisön mielessä!

Sä kaipaat, jonku sellasen ihmisen puhumaan unelmien saavuttamisesta sun yleisölle, joka oikeesti tekee ja elää niin, eikä vaan lue siitä kirjoista ja lehdistä.

Sä haluut puhujan, joka on nöyrä, mutta itsevarma. Puhujan, joka kunnioittaa ihmisiä ja erilaisuutta. Henkilön joka tuntee oman arvomaailmansa ja tietää mitä haluaa.

Ennen kaikkea sä haluut sellasen henkilön puhumaan sun tapahtumaan, joka nostaa sun tapahtuman arvoa ja auttaa ihmisiä muistamaan just sun tapahtuman, aina!

Hinnasto

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin tapahtumastasi ja toiveistasi, niin laitan sulle viestiä tarkasta hinnasta!

 

Toimin pääosin Etelä-Suomen (lue: Turun) alueella, mutta lähen kyllä vaikka ja minne, jos kutsu käy! 

Maksu onnistuu verkko- tai sähköpostilaskulla.

Puhuja

Puhujana toimii unelmien saavuttamiseen erikoistunut talousvalmentaja ja puhuja Henri Hujala eli mä! Oon järjestänyt yli 450 tapahtumaa ja mulla on kokemusta yli 16 000 ihmisen edessä esiintymisestä.

Takuu

Jos et ole 100% tyytyväinen mun palveluun, saat kaikki rahasi takaisin!

Puhujana unelmien saavuttamiseen erikoistunut talousvalmentaja

 

Mulla, talousvalmentaja ja puhuja Henri Hujalalla, on yli 10-vuoden jatkuvan opiskelun tuoma kokemus oman talouden hallinnasta, sijoittamisesta, säästämisestä ja unelmien jahtaamisesta oman näköisen elämän avulla. Tälläkin hetkellä elän unelmaelämääni yrittäjänä ihmisiä auttaen. 

En puhu talousjargonia tai muutakaan ihme-slangia! Puheissani kuulet paljon käytännönläheisiä ja helposti samaistuttavia kokemuksia maatilalla varttuneelta, liikuntaa opiskelleelta ja talousvalmentajayrittäjäksi alkaneelta sporttailijalta.

Täällä koko henkilökohtainen tarinani yrittäjäksi!

Huju2 (13 of 52).jpg

Jos sä ja yleisö ette oo tyytyväisiä mun puheeseen, saat kaikki rahasi takaisin!

Takuun edellytyksenä on vain reilu ja rehti avoimuus! Kerro kritiikkisi ja huono kokemuksesi suoraan ilman kiertelyä ja selittelyä, kirjallisesti, jolloin voin julkaista palautteesi nimesi kera muiden palautetta antaneiden joukossa.

Kokemuksia Henri Hujalan esiintymisistä

Henri Hujala on miellyttävä ja rauhallinen esiintyjä, jonka vahvuus on taito puhua talousasioista ymmärrettävästi ja niin, että nuoret innostuvat. 

Hän murtaa myyttejä ja tiukassa istuvia uskomuksia rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä.

Henri Hujala osaa puhua nuorille talousasioista mietitysti ja mieleenpainuvasti omista ja nuorten kokemuksista ammentaen. Hän osaa herättää nuoretkin kuulijat ajattelemaan omaa rahankäyttöään ja omaa talouttaan uudesta näkökulmasta, inhimillistä puolta unohtamatta.”

Oppilaanohjaaja Outi Koski, Maskun Hemmingin koulu

 

Osaan mä tarvittaessa vakaviakin puheita pitää!